#1 Optimal White Ervaring / Review 2019

 

Extra White Kit

Op onze zoektocht naar het meest betrouwbare product voor het zelf bleken van de tanden, komt Optimal White als beste uit de bus en staat daarom bovenaan in onze geselecteerde top 5 beste producten.

Als je verkleurde tanden hebt kan dat remmend werken op je zelfvertrouwen en als je graag een stralende glimlach wilt tonen met gezond uitziende, witte tanden kan Optimal White je daarbij een heel eind op weg helpen.

Optimal White levert een relatief betaalbare tandenbleekset die snel resultaat geeft en veilig is in het gebruik. Dit product voldoet aan de Europese richtlijnen voor het veilig bleken van de tanden en bevat geen stoffen die de gezondheid nadelig kunnen beïnvloeden.

Hoe werkt het?

Na je bestelling ontvang je thuis de whitening gel met vormbare bitjes en eventueel een blauw LED-lampje dat het witmakingsproces versnelt.

Voor je begint moet je twee van de bijgeleverde bitjes zo’n vijf seconden in kokend heet water houden. De website van Optimal White waarschuwt ervoor dat je deze tijd goed moet aanhouden omdat de bitjes anders te slap worden. Direct nadat je ze uit het hete water hebt gevist moet je er een rond de boventanden in de mond plaatsen. Door de samenstelling van de bitjes voelen deze niet te heet aan, en vormen ze zich direct naar je gebit. Herhaal dit proces voor de ondertanden.

Hierna smeer je de meegeleverde whitening gel in de bitjes en stop je de bitjes terug in je mond.

Je kunt dan het blauwe LED- lampje tussen de lippen geklemd houden om het proces zo te versnellen. Je houdt de bitjes zo’n 30 minuten per keer in de mond en herhaalt het proces een aantal dagen tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. De bitjes kun je blijven gebruiken, mits je ze goed schoonmaakt en droogt.

Is het veilig?

Optimal White voldoet aan de normen van de Europese wetgeving. Het werkzame bestanddeel in dergelijke bleekproducten is doorgaans waterstofperoxide. De toegestane hoeveelheid waterstofperoxide is 0,1%. Er zijn nogal wat bleekproducten op de markt met een hoger waterstofperoxide gehalte, waardoor irritatie van het tandvlees kan ontstaan. Ook zou je last kunnen krijgen van gevoelige tanden.

Garantie

Optimal White geeft een garantie voor een periode van 30 dagen. Mocht je dus na een aantal weken tot de conclusie komen dat het product je toch niet bevalt, krijg je je geld terug. Dat is een gedurfde zet van de fabrikant, maar dit wekt het vertrouwen dat Optimal White ook werkelijk doet wat het beweert.

Prijs

Optimal White kan worden aangeschaft in twee varianten.

De goedkope versie is de Basis Wit Kit die 49 Euro kost. Deze bevat 10 ml bleekgel (1 spuit), twee bitjes (een voor het bovengebit en een voor het ondergebit) en een opbergdoosje voor de bitjes.

De uitgebreidere Ultra Wit Kit kost 109 Euro, maar is al geruime tijd in de aanbieding voor 59 Euro. Deze bevat 20 ml bleekgel (2 spuiten), vier bitjes met het opbergdoosje en een blauw LED-lampje. Dit alles wordt je toegestuurd in een speciale doos.

Vergeleken bij andere producten op de markt is dit een schappelijke prijs, zeker als je dat vergelijkt met een bezoek aan de tandarts, dat snel vele malen duurder uitvalt.

Voor- en nadelen

Omdat Optimal White geen gevaarlijke of gitige stoffen bevat is het gebruik volkomen veilig. Wel wordt in alle gevallen aangeraden om voordat je met het zelf bleken van je tanden begint even in overleg te gaan met je eigen tandarts. Er zijn aantoonbare, goede en doorgaans snelle resultaten geboekt met dit product. Een nadeel is dat de Gel vooralsnog niet los te verkrijgen is.

Conclusie

Optimal White is een goed, veilig en betrouwbaar product. De ervaringen van gebruikers zijn overwegend positief en de enkeling bij wie het niet aansloeg wist te melden dat het bedrijf het geld inderdaad zonder problemen direct terugstortte.

Kortom, wil jij wittere tanden maar geen onnodig risico lopen dan is Optimal White een verstandige keuze. De producten van optimal white zijn te verkrijgen via www.optimalwhite.nl

  Op onze zoektocht naar het meest betrouwbare product voor het zelf bleken van de tanden, komt Optimal White als beste uit de bus en staat daarom bovenaan in onze geselecteerde top 5 beste producten. Als je verkleurde tanden hebt kan dat remmend werken op je zelfvertrouwen en als je graag een stralende glimlach wilt tonen met gezond uitziende, witte tanden kan Optimal White je daarbij een heel eind op weg helpen. Optimal White levert een relatief betaalbare tandenbleekset die snel resultaat geeft en veilig is in het gebruik. Dit product voldoet aan de Europese richtlijnen voor het veilig bleken…

Review Overview

Veilig - 9.5
Gebruik - 8.8
Werking - 9
Prijs - 8.8
Garantie - 10

9.2

Score

Summary : Betrouwbaar, effectief & veilig. Niet goed geld terug garantie.

9

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>