De Top 5 Beste Thuis Tanden Bleken Producten Van 2019

tanden bleken top 5Thuis je tanden bleken? Is dat niet gevaarlijk en veel te ingewikkeld? En kan ik daar niet beter voor naar de tandarts gaan?
Nee, het zelf bleken van de tanden zodat ze er witter en stralender uitzien is niet moeilijk, en met de beste tandenbleek producten is dat zeker niet gevaarlijk. Ook heb je er in de meeste gevallen de tandarts niet voor nodig. Er bestaan genoeg veilige producten op de markt die misschien wel minder krachtig zijn dan de producten die de tandarts gebruikt, maar die uiteindelijk toch dezelfde resultaten bereiken en dat voor een fractie van het geld. Om je te helpen een veilige keuze te maken hebben wij een Top 5 van de beste bleekkits van 2019 samengesteld die wij hier in vogelvlucht doornemen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van deze producten, lees er dan ook de uitgebreide bespreking over die je op onze site kunt vinden.

Optimal White
rating #1 Optimal White

Optimal White is een prima product dat volledig voldoet aan de wettelijke eisen en het is goed betaalbaar. Het product is eenvoudig in het gebruik en de bijgesloten gebruiksaanwijzing legt in duidelijke termen uit hoe alles in zijn werk gaat. Optimal White kan bogen op een grote schare van enthousiaste gebruikers. Belangrijk is ook de ‘niet goed-geld terug’ garantie, zodat je niet het risico loopt een miskoop te doen.
Lees onze uitgebreide review hier

beconfident ervaringen reviewrating#2 BeconfiDent

BeconfiDent is van oorsprong een Amerikaans product dat geheel is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Ofschoon het product doorgaans iets minder snel werkt dan Optimal White zijn de resultaten uitstekend. Ook dit product is niet overmatig duur en er zijn geen negatieve bijwerkingen bekend. Ook bij BeconfiDent geldt de ‘niet goed-geld terug’ garantie.
Lees onze uitgebreide review hier

dentaworks-ervaringen-reviewrating#3 Dentaworks

Ook Dentaworks is een veilig product, en is in overeenstemming met de Europese regelgeving. De reacties van de gebruikers zijn overwegend positief. Dentaworks werkt net als de twee bovengenoemde bleekproducten met een mal voor het gebit(bitje) en een bleekgel. Een optimaal resultaat wordt verwacht na een periode van een aantal weken. De ‘niet goed-geld terug’ garantie is hier niet van toepassing.
Lees onze uitgebreide review hier

Pearl Drops Pure Whitening Kitrating#4 Pearl Drops White

Pearl Drops is een product dat niet met bitjes werkt, maar met twee vloeistoffen die je met een kwastje op de tanden aanbrengt en laat inwerken. Na een korte tijd poets je de aanslag weg met de bijgesloten tandpasta. Pearl Drops White voldoet aan de nodige richtlijnen voor dit soort producten. De ‘niet goed-geld terug’ garantie is niet van toepassing en het product moet uit het buitenland besteld worden, twee dingen die het minder interessant maken.
Lees onze uitgebreide review hier

opalescene tanden bleken thuisrating#5 Opalescence

Opalescence is een degelijk product, maar door de hoge concentratie van waterstofperoxide mag dit product alleen in samenwerking met de tandarts gebruikt worden. Door de kracht van dit product werkt het doorgaans snel en doeltreffend, maar is het aanzienlijk duurder dan de andere producten. Toch is het nog vele malen goedkoper dan een volledige tandartsbehandeling.
Lees onze uitgebreide review hier

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>