#2 Beconfident ervaringen / review

 

beconfident ervaringen review

De tweede plaats in onze Top 5, direct onder Optimal White, is voor BeConfiDent.

BeConfiDent is een goed product dat zeker thuishoort op de lijst van betere tandenbleekproducten. BeConfiDent is van oorsprong een Amerikaans product, maar is in Nederland gemakkelijk te verkrijgen. Mocht je absoluut een product willen zonder waterstofperoxide dan ben je bij BeConfiDent aan het goede adres. Dit product bevat geen waterstofperoxide en het bleekt je tanden op basis van natuurlijke ingrediënten.

Hoe werkt het?

Het starterspakket van BeConfiDent bevat drie bitjes, 10 ml gel en een Nederlandse gebruiksaanwijzing.

Je plaatst de te gebruiken bitjes in heet water (80 graden, dus pas op voor de vingers), dan breng je ze één voor één aan in de mond. Je kunt het bitje zelf, met je tong of je vingers, voorzichtig aandrukken zodat het bitje zich precies aanpast aan de vorm van je tanden. Daarna laat je het dertig seconden zitten.

Als je dit hebt gedaan kun je een bitje vullen met ongeveer 1 ml bleekgel en plaats je het terug in je mond. Het bleekproces is nu begonnen.

2016-04-20_1127

Je moet het bitje ongeveer een kwartier in je mond houden. Na afloop mag je je tanden poetsen, maar gebruik geen tandpasta. Dit doe je één keer per dag, en herhaal dit een aantal dagen herhalen totdat het gewenste resultaat is bereikt. Maximaal is dit zo’n tien keer, maar het is goed mogelijk dat er reeds eerder een bevredigend resultaat wordt behaald.

Over het algemeen wordt het aangeraden om tot vier uur na de behandeling geen dranken te drinken die veel gekleurde stoffen bevatten die een directe invloed op de verkleuring van tanden kunnen hebben. Stoffen die tandverkleuring in de hand werken zijn onder andere koffie, thee, rode wijn en soft drinks.

Hoe veilig is dit product?

Het product voldoet aan alle eisen die de Europese wetgeving voor dit soort producten heeft opgesteld. In Amerika is het reeds twintig jaar op de markt.

Er zijn geen negatieve bijwerkingen bekend. Het tandvlees raakt er niet door geïrriteerd. Wel wordt aangeraden het product tijdens een zwangerschap alleen te gebruiken in overleg met de tandarts.

Garantie en prijzen

BeConfiDent heeft een ‘niet-goed-geld-terug’ garantie.
De startpakketten worden aangeboden in voordeelcombinaties die schommelen tussen 40 en 60 euro. De verzending is gratis.

Voordelen en nadelen

Door de afwezigheid van waterstofperoxide duurt het volgens verschillende gebruikers doorgaans iets langer om het gewenste resultaat te verkrijgen dan bij andere producten op de markt. Daar staat dan wel tegenover dat de ingrediënten in BeConfiDent volledig natuurlijk zijn en voor mensen die liever helemaal geen waterstofperoxide gebruiken is dit een ideale oplossing.

Het is ideaal dat BeConfiDent een niet-goed-geld-terug garantie heeft. Dit geeft je de kans het product uit te proberen, en als het niet werkt krijg je je geld terug!

2016-04-20_1126

Conclusie

BeConfiDent is een degelijk product en staat daarom op de tweede plaats in onze Top 5. Voor sommige mensen weegt het feit dat dit product volledig natuurlijk is zwaar mee. Wel blijkt uit de doorgaans positieve reacties van de gebruikers, dat het resultaat langer op zich laat wachten dan bij het door ons eerder genoemde Optimal White.

In onze review over Optimal White kun je onder andere lezen dat er ruim 20ml bleekgel in de Ultra White kit zit en tevens een LED-lamp, waardoor het bleekproces aanzienlijk sneller verloopt en waarmee doorgaans betere resultaten kunnen worden bereikt.

  De tweede plaats in onze Top 5, direct onder Optimal White, is voor BeConfiDent. BeConfiDent is een goed product dat zeker thuishoort op de lijst van betere tandenbleekproducten. BeConfiDent is van oorsprong een Amerikaans product, maar is in Nederland gemakkelijk te verkrijgen. Mocht je absoluut een product willen zonder waterstofperoxide dan ben je bij BeConfiDent aan het goede adres. Dit product bevat geen waterstofperoxide en het bleekt je tanden op basis van natuurlijke ingrediënten. Hoe werkt het? Het starterspakket van BeConfiDent bevat drie bitjes, 10 ml gel en een Nederlandse gebruiksaanwijzing. Je plaatst de te gebruiken bitjes in heet water…

Review Overview

Veiligheid - 9
Gebruik - 7.6
Werking - 7.8
Prijs - 8.2
Garantie - 9.8

8.5

score

Summary : Betrouwbaar, effectief en veilig

8

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>